Актьорът  изпълни последното желание  на своя почитателка, настанена в хоспис

...
Актьорът  изпълни последното желание  на своя почитателка, настанена в хоспис
Коментари Харесай

Том Харди с мил жест към своя почитателка болна от рак

Актьорът  извърши последното предпочитание  на своя почитателка, настанена в приют с тежка форма на рак. Той се отзова на апел да организира видеоразговор с 58-годишната Джо-Ан Шоу, публикуван чрез социалните медии.

„ Той направи деня ми. Той ме сложи на фундамент за един ден и това е всичко, което мога да желая “, коментира Шоу, пред. „ Толкова съм разчувствана, той говореше с мен, като че ли ми е другар “, продължи тя. „ Аз съм толкоз огромен негов почитател. Обичам го до краен лимит. ”

58-годишната Джо-Ан Шоу  е настанена с тежка нелечима форма на рак в приюта Warwick Myton. Тя споделила преди време с личния състав, че най-голямата й фантазия е да се срещне с по този начин обичания от нея артист Том Харди. За да зарадват пациентката, те пък публикуват нейна фотография във Фейсбук и описват за последното й предпочитание. 



Шоу е снимана до картонена фигура на обичания си акьор в действителен размер и държи лист, на който написа: „ Здравейте, споделям се Джо-Ан Шоу. Аз съм на 58 години и загивам от рак в приют. Аз съм суперфен на Том Харди и бих желал да извърша последното си предпочитание и да го срещна. Моля, помогнете ми, като харесате и споделите тази обява. ”

Публикацията беше съпроводена от надпис, който гласи: „ Това е Джо-Ан Шоу, тя е на 58 години. Майка на две деца и баба на три, която умира от рак в нашия приют Warwick Myton. Джо-Ан е супер почитател на Том Харди, тя би желала да извърши последното си предпочитание и да се срещне с него! “

След като новината стигна до самият Том Харди той се е свързал с приюта и е провел видеоразговор с Джо-Ан. Без да разкрива повече детайлности от диалога персоналът сподели във Фейсбук:   “Ние сме възхитени от добротата и поддръжката на Том. Джо-Ан и нейното семейство не могат да ви благодарят задоволително, че направихте това да се случи. Развълнувани сме да споделим, че Джо-Ан освен е говорила с Том тази заран по телефона, само че двамата са имали видеоразговор във Facetime! Ще пуснем повече информация през идващите дни, само че към този момент доста ви благодарим! Вие в действителност сте невероятни! ”

 
               

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР